651 46 98 45

Miquel Terricabras va fundar el 1982 l’empresa M. Terricabras S.L. Actualment som un equip familiar, on els fills segueixen el negoci, complementat per un gran equip humà de professionals.

 

A M.Terricabras S.L. ens avala l’experiència de més de 40 anys en el sector de les neteges, desembussos, buidatges i transport de tota classe de líquids i residus. Ens dediquem a  solucionar els diferents problemes que puguin sorgir tant a particulars, com a petites o grans empreses, quan a canonades i claveguerams o tota mena de canalitzacions, col.lectors, fosses sèptiques, basses depuradores, soterranis inundats, buidament, neteja i transport de tot tipus de líquids i greixos, subministrament d’aigua potable i no potable, i gestió dels residus,  de la forma més ràpida i eficaç.

 

Disposem de les eines més adequades per a cada situació. Per localitzar la ubicació i la fondària del clavegueram, utilitzem detectors per ones d’última generació, com també càmeres de vídeo per a la seva inspecció, i per accedir a qualsevol tipus d’espais confinats tenim detectors de gasos, a més d’un protocol estricte amb tots els elements de seguretat.

 

Per a cada neteja o transport utilitzem diferents camions, dels quals en varia el volum i la capacitat de succió.

 

Som una empresa especialitzada en desembussos i neteges d’alta pressió, neteges de dipòsits de gasoil, fuel, neteges de granges, sitges, tancs, fosses, piscines...i també en el transport, des de purins a aigües residuals, passant per sang d’escorxadors, llots, ferments, olis, melasses, aigua, entre d’altres, reguem plantacions, obres en construcció, vials, i transportem aigua potable.

 

Estem autoritzats per la Junta de Residus de Catalunya pel transport de residus i residus perillosos (ADR) amb el codi T-344. Estem inscrits al Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya RSIPAC amb el número 27.04384/CAT i tenim autorització del Servei de Protecció de la Salut de Catalunya Central pel transport d’aigua potable amb número 08072.


Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
Terricabras
Terricabras