Truqueu-nos 93 886 24 78

El 1982 Miquel Terricabras va fundar l’empresa de neteges i transports. Va començar amb un sol camió, i ell mateix com a únic conductor, amb els anys ha anat augmentant la flota per tal de donar resposta a totes les necessitats que se li plantegen.

L'empresa M. Terricabras S.L. s’ha convertit en un equip familiar, on els fills segueixen el negoci, complementat per un equip humà de professionals.

M. Terricabras S.L. l’avala l’experiència de tots aquests anys, on dia darrera dia, la lluita i l’esforç diari per a la millora contínua ha estat una premissa que s’ha anat inculcant des de la direcció a tota l’organització.

L'empresa està al servei de la gent per cobrir, de la forma més eficient, les necessitats que es puguin presentar en relació a neteges, desembussaments, buidatge i transport de tota classe de líquids i residus. Però, destaca per sobre de tot, una cultura d’empresa basada en una clara voluntat de servei, avalada per molts clients que conserven des dels seus inicis.

Una empresa dedicada a solucionar els diferents problemes que puguin sorgir tant a persones particulars, com a petites o grans empreses, quan a canonades i clavaguerams o tota mena de canalitzacions, col.lectors, fosses sèptiques, basses depuradores, soterranis inundats, buidament, neteja i transport de tot tipus de receptacles líquids, gestió i transport de residus, greixos i purins, de la forma més neta i ràpida.

L’empresa M.Terricabras S.L. té les eines més adequades a cada problema. Per localitzar la situació i la fondària del clavegueram disposa de detectors per ones d’última generació, i per accedir a qualsevol tipus d’espai confinat també disposa de detectors de gasos i càmera de vídeo per a la seva inspecció. Amb aquesta tecnologia no es malbaraten feines ni recursos i, per tant, es guanya temps i es redueixen costos. A més a més, per a cada neteja o transport, s’utilitzen uns tipus de camions o uns altres, dels quals en varia la seva capacitat, si són especials per una classe de residus o líquids, segons la capacitat de succió...

M.Terricabras S.L. és una empresa especialista amb neteges d’alta pressió, neteges de dipòsits de gasoil, fuel, neteges de granges, sitges, façanes d’edificis, tancs, fosses, piscines...i també en el transport des de purins a aigües residuals, passant per sang d’escorxadors, llots, ferments, olis, melasses, aigua, entre d’altres, i també es dedica a regar plantacions i a remullar obres en construccions i vials. Per tant, podem dir que la seva feina engloba molts camps.

És una empresa que té l’autorització de la Junta de Residus de la Generalitat de Catalunya pel transport de residus amb el codi T-344 i per transports de ATP i ADR. A més de la certificació per al transport de residus, M.Terricabras S.L., està legalitzada com a productora amb el número P-17371-1, que l’autoritza com a empresa especialitzada en el trasllat per al tractament d’aquests residus.

L’empresa M.Terricabras S.L. té el magatzem i les oficines a les instal.lacions de Grub, molt ben comunicada amb la C-25 i la C-17.

En aquests darrers anys, l’evolució en aquest món ha canviat molt, i l’empresa M.Terricabras S.L. ha evolucionat amb ell. La seva estratègia competitiva es basa en la prestació d’un servei d’elevada qualitat, altament professionalitzat, i amb un tracte personal i pròxim al client, oferint solucions tècniques, avançades i especialitzades a qualsevol de les possibles necessitats dels clients.

Truqueu-nos 93 886 24 78
Ctra. sant Hipòlit, Km. 4,1 - 08503 GURB info@terricabras.cat Avís Legal Protecció de dades